ABOUT US

BUNKER

BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en Arctic Monkeys creëert BUNKER een sound die je op het puntje van je stoel laat zitten!

Door hun inspiraties uit eerdere decennia te verwerken in moderne rock heeft de band een unieke maar krachtige sound! De West- Brabantse rockband bestaat uit 5 jonge gasten die allemaal dezelfde visie hebben: zoveel mogelijk mensen overtuigen van hun muziek!

‘BUNKER wint de publieksprijs en 1e prijs van de Grote Prijs van Dordt 2022!’

De band is in 2021 gevormd in Bergen Op Zoom en bestaat uit Joep Wille (vocals, songwriter), Skip Verhoeven (lead gitaar), Damian Kunath (Drums), Ian Groeneweg (basgitaar) en Liam Goddrie (ritme gitaar). Al de bandleden zijn ervaren muzikanten en hebben al veel opgetreden. 

BUNKER heeft afgelopen jaar mooie dingen weten te bereiken. Zo heeft BUNKER in 2023 zowel de jury- als publieksprijs gewonnen van ‘De Grote Prijs Van Dordt’ in Bibelot, zijn ze voorprogramma geweest van Wild Romance, hebben ze meerdere shows in Gebouw T gespeeld en spelen ze deze zomer op meerdere festivals zoals Brand Parkies, Wantijpop, Noordpark Festival en Popelucht. 

Daarnaast kwam BUNKER ook op de podcast van Soundz. Lees hier meer!

POSTER ARCHIVE